Kursus i sikker & økonomisk kørsel

Vi kan i samarbejde med FDM tilbyde et køreteknisk kursus på otte timer, specielt sammensat til dig som FOMO Plus kunde i FOMO.


Når du har gennemført kurset:

 

  • kan du lettere håndtere uventede situationer og bliver dermed en bedre bilist
  • ved du hvordan økonomisk kørsel giver besparelser på udgifterne til brændstof
  • ved du hvordan du kan være med til reducere CO2 udledningen

 

Bliv en bedre bilist
Dette køretekniske Tryg-kursus skærper dine evner som bilist – og det kan let betyde forskellen mellem liv og død i en kritisk situation. Uanset om du ønsker at teste dine færdigheder, lære at køre økonomisk, blive mere sikker i trafikken eller lære din nye bil bedre at kende, så kommer vores kursus rundt om det hele – både det praktiske, det teoretiske og det menneskelige.

Kurset har fokus på to områder, nemlig økonomisk kørsel og køreteknik. Kurset foregår på moderne køretekniske anlæg, og du får vejledning af professionelle instruktører. Du kører i din egen bil på FDMs køretekniske anlæg i enten Silkeborg eller Roskilde.

 

Økonomisk kørsel - lær at spare på brændstoffet
Kursusdelen om energirigtig kørsel starter med en dialog om miljø og køretekniske spare råd, hvorefter du gennemgår en række øvelser.

Denne del af kurset vil gøre dig til en grønnere bilist og du lærer også, hvordan du sparer op til 20 % af dit brændstofforbrug - og dermed penge.

 

Køreteknik – bliv bedre på vejen
Efter et indblik i bilens sikkerhedssystemer og vigtigheden af at have monteret de rigtige dæk, får du en gennemgang af de køretekniske øvelser, som du derefter skal træne i praksis.

Gennem øvelserne skærpes din evne til at håndtere uventede situationer i trafikken.

 

Hvem kan deltage
Har du både din indboforsikring og bilforsikring hos os, kan du deltage i dette 8 timers skræddersyede køretekniske kursus kombineret med økonomisk kørsel. Det er en forudsætning, at du har et gyldigt kørekort.

Prisen pr. deltager er 995 kr. inklusiv moms og forplejning over dagen.

 

 Klik her for Link til tilmeldingsblanket

 

   
 
 
Kontakt: tlf.: 62 21 44 88, E-mail: fomo@fomo.dk Copyright © 2011 log ind - Intra - WEB: www.blkom.dk